WARUNKI OTRZYMANIA CERTYFIKATU W RAMACH PROJEKTU „WSPÓŁPRACA DLA PRACY”

W związku z zakończeniem programu szkoleniowego w ramach naszego projektu przypominam, iż do otrzymania certyfikatu Menadżera organizacji lub Specjalisty ds. projektów uprawnia uczestnictwo w MINIMUM 75% zjazdów szkoleniowych. W praktyce oznacza to, iż akceptowalna była nieobecność na jednym zjeździe szkoleniowym.

Dla osób, które z przyczyn losowych przekroczyły ten limit mam jednak dobrą wiadomość. Nieobecność na nie więcej niż połowie zjazdów szkoleniowych można uzupełnić przygotowując fiszkę projektową (wg wzoru z załącznika), którą należy przesłać na adres: bharasimowicz@kolping.pl nie później niż 14.06.2010r.

Jej zaakceptowanie uprawnia do otrzymania certyfikatu. Fiszka powinna zostać przygotowana z uwzględnieniem lokalnych potrzeb i uwarunkowań społecznych oraz wymaganej ilości znaków (określonej w formularzu fiszki w poszczególnych wierszach).

Jednocześnie pragnę poinformować, iż uroczyste wręczenie certyfikatów nastąpi na konferencji podsumowującej w dniach 2-3.07.2010r. w Krakowie Przegorzałach, na którą wszystkich „Sieciowców” w imieniu całego zespołu projektu serdecznie zapraszam.

W przypadku wątpliwości proszę o kontakt.

Urszula Bukowska

Asystent projektu