PRZYGOTOWUJMY SIĘ NA KONFERENCJĘ!

Szanowni  Państwo,
za miesiąc (2-3 lipca 2010r.) spotkamy się, mam nadzieję, w komplecie na konferencji w Krakowie. Zaproszenia zostały wysłane, oczekujemy z niecierpliwością na zgłoszenia.

Przypominam, że udział w konferencji jest nieodpłatny. Zapewniamy wyżywienie, noclegi , materiały konferencyjne oraz zwrot kosztów dojazdu. Trzeba tylko przyjechać :)

W bloku popołudniowym w sobotę przewidzieliśmy prezentacje wszystkich 8 sieci. Każda będzie miała maksymalnie 8 minut i 8 sekund na zaprezentowanie się (swoich członków i swej działalności) w dowolnej formie artystycznej. Specjalnie powołane jury wyłoni  zwycięzcę - sieć, która przedstawi się najefektowniej . Dwaj przedstawiciele tejże sieci zostaną uhonorowani nagrodą - fundujemy czterodniowy wyjazd do Essen we wrześniu 2010 r. Zachęcamy zatem do podjęcia wyzwania!

Proponowane formy prezentacji:
-wokalna np. rapowanie, chór... lub instrumentalna ...
-teatralna np. drama, pantomima, skecz
-taneczna
-plastyczna
-multimedialna
Ograniczeniem jest jedynie Państwa inwencja i czas.

Ponadto dla urozmaicenia wspólnie spędzonego czasu oraz dalszej integracji zachęcamy członków każdej sieci do przygotowania jednego konkursu dla wszystkich uczestników konferencji-członków 8 sieci. Konkursy te ogłaszane będą i rozstrzygane sukcesywnie w czasie trwania konferencji. Tu także nie chcemy Państwa ograniczać. Mogą to być zagadki, loterie, rebusy.... Nagroda jest także w Państwa gestii-coś o zabarwieniu regionalnym, raczej wykonana przez Państwa niż kupiona. Przygotowanie konkursu proszę potraktować nie tylko jako wyzwanie, ale przede wszystkim zabawę i okazję do umocnienia więzi w ramach sieci.

Bardzo liczymy na Państwa zaangażowanie.

Będziemy wdzięczni za poinformowanie nas do 23 czerwca włącznie o Państwa pomysłach (czekamy na wieści przekazane za pośrednictwem animatorów). Służymy radą i pomocą w przypadku pytań, wątpliwości.

Z pozdrowieniami od zespołu projektowego,

Ula Bukowska